RADI divisie AOV: dé beroepsorganisatie voor specialisten inkomen individueel!

Advisering over arbeidsongeschiktheid, de verzekeringen en overige voorzieningen om de financiële gevolgen hiervan op te vangen is een serieus vak. Deskundige specialisten zijn hard nodig:

  • nog steeds heeft minder dan een kwart van de zelfstandigen het goed geregeld;
  • de verplichte, maar zeer magere basisregeling vanuit de overheid zal veel vragen oproepen.

Daarvoor is er de divisie arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen (onze vertaling van AOV) van de RADI (de Risico Adviseurs Duurzame Inzetbaarheid).

Al enige tijd bestaat de behoefte bij adviseurs om hun krachten te bundelen en dit onderwerp het podium te geven dat het verdient. De nieuwe RADI divisie AOV gaat hier invulling aan geven.

Voor ondernemers betekent dit goed nieuws want onafhankelijk advies is nog steeds cruciaal, in een tijd dat steeds meer adviseurs hun AOV-verzekeringsportefeuille afstoten. AOV-advies is niet iets wat je ‘erbij doet’ en moet over meer gaan dan alleen een verzekering. Door te kiezen voor een RADI AOV adviseur krijgt de klant een integere specialist die zijn vak tot in detail beheerst en weet wat er mogelijk is, qua verzekeringen en andere voorzieningen.

 AOV-adviseurs kunnen niet alleen vakinhoudelijke ondersteuning verwachten maar ook hulp bij bedrijfsmatige vraagstukken. De RADI divisie AOV organiseert bijeenkomsten en webinars over uiteenlopende onderwerpen waar iedere adviseur mee te maken krijgt: van schenkkringen en crowdsurance tot execution only en van medische acceptatie tot klanten die niet voor beheer willen betalen. Adviseurs kunnen profiteren van diverse praktische tools zoals een acceptatiematrix en een online forum om laagdrempelig kennis en ervaringen te delen. Via whitepapers worden relevante ontwikkelingen gedeeld. Een meerdaagse opleiding besteedt aandacht aan alle kneepjes van het vak op basis van de jarenlange ervaring van docenten uit de praktijk. Via de RADI divisie AOV zullen AOV-specialisten als gesprekspartner worden gevonden bij thema’s als de verplichte AOV of de fiscale aftrekbaarheid van advieskosten.

Ook verzekeraars profiteren van deze professionalisering. De RADI AOV adviseurs vormen een kwalitatief hoogwaardig distributiekanaal met goed onderbouwde aanvragen. Dit zorgt voor een efficiënt acceptatietraject. De RADI divisie AOV is bovendien een nuttige sparringpartner bij productontwikkeling, marketing/communicatie en preventie.

Sluit je aan bij de RADI divisie AOV!

Adviseurs, ondersteunende medewerkers, acceptanten en andere personen die zich regelmatig met AOV bezig houden zijn van harte welkom. Profileer jezelf als AOV-specialist met aandacht voor duurzame inzetbaarheid en maak deel uit van een waardevol en inspirerend netwerk. Jouw aanmelding zien wij graag tegemoet via https://radi-aov.nl/aanmelden/.

In 2022 kun je het volgende verwachten:

  • 3 bijeenkomsten
  • 2 webinars
  • een interactief forum
  • diverse whitepapers
  • diverse praktische hulpmiddelen voor je adviespraktijk

De kosten bedragen € 300 (vrijgesteld van BTW) voor de rest van dit jaar.

In 2023 start onze praktijkgerichte RADI AOV-opleiding.

Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar info@radi-aov.nl.