1e Nederlandse Marathon Duurzame Inzetbaarheid

Over anderhalve week starten we met de 1e Nederlandse Marathon Duurzame Inzetbaarheid!

De inschrijvingsmogelijkheid staat al enige tijd open en er is nog slechts beperkt plek vrij.Inmiddels is de ochtendsessie op 29 september al vol. De verwachting is dat dat ook snel gaat gebeuren met de andere marathons. Dus meld je snel aan!

Het programma van de diverse marathons vind je hieronder.

Let op: de ochtendsessies vangen aan om 9.30 en de middag sessies vangen aan om 14.00 uur. Einde respectievelijk 12.45 en 17.15.

We kunnen niet voorzien in een lunch of diner omdat we teveel traffic vanwege Corona willen voorkomen. Graag je begrip hiervoor.

Algemene sessies:
We vangen iedere ochtend of middag sessie aan met onze visie op de ontstane crisis en hoe jij! kan bijdragen aan de concurrentiepositie van de organisatie waarvoor je werkt en/of de klanten die je bedient. Niet voor niets is het thema van de sessie: “De beste leider ben je zelf”.

Juist ook als de organisatie in een krimpsituatie is beland en noodgedwongen van koers moet wijzigen is jouw advies gewenst. Je kunt rekenen op een inspiratievol begin van de marathon met veel nieuwe aanknopingspunten!

De sessie zal overlopen in een echte praktijktraining Duurzame Inzetbaarheid. Ook hier nieuwe actuele inzichten, gebundeld met reeds opgedane praktijkervaring. Ook hier ga je met veel praktische tips en handvatten op pad. Het is een vernieuwend verhaal, met name gericht op echte businesscases.

Tijdens de marathon hebben een aantal van onze partners de handschoen opgepakt om ons te inspireren, ieder keer weer met nieuwe actuele invalshoeken en trends. We zijn blij en trots deze partijen ook in ons willen investeren. Dat resulteert in een fantastisch programma!

Naast de algemene sessies ziet het programma er als volgt uit:

29 september 2020
– WVO advocaten, mr. Pascal Willems: De toepassing van Sociale Zekerheid en Sociale Bedrijfskunde in Corona tijd
– ASR Vitality, Peter Hendriks en Jeroen Admiraal RADI®, de visie van een verzekeraar op persoonlijk leiderschap, voorzien van een verrassende wetenschappelijke benadering!

30 september 2020
– Nationale Nederlanden, Frank Brinkmans RCDI®: Duurzame inzetbaarheid en werkgeluk, gericht op de rol van HR- en vitaliteit managers
– Coörperatie VGZ, Hanneke Teeuwen RADI® en Alice Groen, succesvol veranderen naar een vitale organisatie, gericht op zowel persoonlijke gedragsverandering en organisatieverandering

1 oktober 2020
– Goudse verzekeringen, Joost Gremmen RADI®: visie op Duurzame Inzetbaarheid in het MKB
– Perspectief, Paula van de Velde; praktische handvatten bij MKB advies
– paraDIGMA Groep, drs. Rudo Vissers: Ultiem persoonlijk Leiderschap
– Gezondeboel, Carlijn Brouwer: E- Mental Health tegen (werk) stress

Ga snel naar de link PE sessies en meld je aan!.

Samen sterker uit de crisis: Let’s go!